Onze merken

Duurzaamheid is een globale zaak. Daarom zoeken we over heel de wereld naar merken en producenten die dezelfde visie en filosofie uitdragen als Nada zelf.  

Hier vind je een beknopt overzicht van de merken waar we graag mee samenwerken. 

Nada Zero Waste is ons huismerk. Nada is ontstaan als kleinschalige zeepziederij in het hartje van Antwerpen. Onze zepen worden handgemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten door oprichtster Yanina. We geloven dat we onze fantastische wereld nog mooier kunnen maken door kleine duurzame stappen te zetten. In combinatie met onze liefde voor zelfzorg en schoonheid, resulteerde dit in wat onze webshop vandaag is. Onze drijfveer is om helemaal in lijn met onze waarden en authentiek te ondernemen. 

Inhoud wissel
Inhoud wissel
Inhoud wissel
Inhoud wissel
Inhoud wissel
Inhoud wissel
Inhoud wissel

Mira is een Frans bedrijf waarbij alles eerlijk, ambachtelijk en met respect voor het milieu gebeurt. In hun zoektocht naar natuurlijke, kostbare oliën gingen oprichters Juliette, Dorian en Andy langs bij élke producent. Elk product werd zorgvuldig getest en uitgekozen. Ze streven ernaar producenten te vinden die het meest toegewijd zijn aan de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten. Puur, natuurlijk en eerlijke oliën. 

Savonke is een duurzaam en artisanaal shampoo-atelier in het centrum van Antwerpen. Maya en Pablo zijn een jong, creatief koppel met veel goesting in duurzame verandering. Gepassioneerd door duurzaam leven ontwikkelden ze een shampoo en conditionerbar die voor iedereen werkt. Ook hun verpakkingen zijn volledig duurzaam en composteerbaar.

Inhoud wissel
Inhoud wissel

Unbottled is een duurzaam bedrijf met Franse roots. Oprichtster Sarah wil een revolutie teweegbrengen in de cosmetica-industrie als geheel en onze consumptiegewoonten op lange termijn veranderen. Na jaren te werken in de cosmetica industrie is ze haar missie gestart om elke badkamer plasticvrij te maken! Unbottled biedt solide producten aan zonder plastic en zonder compromissen ten opzichte van vloeibare producten. 

Inhoud wissel

Dit merk is ontstaan uit liefde en passie voor onze planeet. We Love The Planet vindt het ontzettend belangrijk om te weten wat voor grondstoffen er in een product zitten en waar het vandaan komt. Alle producten zijn vrij van chemicaliën en andere synthetische stoffen en worden bovendien met de hand gemaakt. Helemaal leuk is de duurzame verpakking! 

Inhoud wissel

WWoW zet zich in voor de empowerment van vrouwen en de bescherming van het milieu, met behulp van innovatieve milieuvriendelijke materialen en haar 1% For The Planet-lidmaatschap. Piñatex® (materiaal gemaakt van ananasbladvezels!) Is het geprefereerde materiaal en de restjes worden omgevormd tot kleine accessoires met als doel nul afval. Plantaardige lederwaren en producten, ontworpen en vervaardigd in Frankrijk door de ontwerper in samenwerking met integratieworkshops.

Inhoud wissel