Ons verhaal

“What you do makes a difference, and you have to decide what kind of difference you want to make.”
― Jane Goodall

Hoe het begon...

Op zoek gaan naar je eigen persoonlijke waarden en er naar durven leven. Van daaruit ben ik gestart met Nada Zero Waste.

Rewind naar 2018. Ik sta met m’n ouders op de luchthaven nadat ik afscheid heb genomen van m’n lief. Ik moest en zal de wereld ontdekken. En ze is prachtig, dat kan ik je nu wel vertellen. Niet alleen de natuur, maar ook de dieren en mensen die ik mocht ontmoeten.

Maar hoe ik het ook probeerde te ontzien, het is er altijd, zelfs op plaatsen waar je het niet verwacht. Ik heb het over plastic… Het doet iets met mij om zoiets moois als onze natuur te zien overschaduwt worden door dit ‘onnatuurlijk’ materiaal.

Het milieu is mijn drijfveer. Een toekomst creëren en garanderen voor de volgende generaties. Dit zorgde ervoor dat ik in mijn persoonlijke levenssfeer op zoek ging naar manieren om minder impact te hebben. Minder/geen single-use plastic kopen, meer natuurlijke, lokale en ecologisch verantwoorde producten gebruiken en vooral de mensen rondom mij inspireren!

Dit samen met mijn allergie aan alle reguliere douchegels, zepen en shampoos zorgde ervoor dat ik mijn eigen zeep ging maken. Het maken van een zeeprecept, het zoeken naar juiste ingrediënten, het hele zeepproces…. Hier geniet ik van. 

Dus besloot ik mijn ondernemersdroom waar te maken en te starten met authentiek duurzaam ondernemen. 

Naast handgemaakte zeep besloot ik in zee te gaan met andere duurzame ondernemingen die dezelfde missie en visie uitdragen als ikzelf. 

NADA werd een feit in 2020, maar de jaren die er aan voorheen gingen hebben gemaakt dat mijn zeep een handgemaakt en uniek product is waar ik terecht trots op ben. 

Ontdek samen met Nada jouw kracht om te kiezen voor een meer duurzame levensstijl. 

Missie

Onze missie bij NADA is om te zorgen voor de wereld waarin we leven. Van de producten die we maken, de ingrediënten die we gebruiken, het hele productieproces en wat we willen teruggeven aan de maatschappij. 

Visie

In alles wat we doen, geloven we dat we een duurzaam verschil kunnen maken door onze verantwoordelijkheid te nemen voor ons milieu. Het beste van dit alles is dat onze klanten mee helpen bouwen aan deze missie door gebruik te maken van onze producten.

Onze waarden